Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835500

Amistoso (Int.) 730835500 Información oficial sobre el partido 730835500 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 2 - 0 Ossis Eleven Alineación oficial del equipo 'Ossis Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 1 - 0 Ossis Eleven Alineación oficial del equipo 'Ossis Eleven' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbotarrak

Goles Goles

  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bilbotarrak va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel Fallón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bilbotarrak a 2 - 0. Raúl Veidázar va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Esteban Vas-Fillado va fallar un penal al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Marcos Urizar de Bilbotarrak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ossis Eleven

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eleven va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ulf Persode, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Eleven va estar a punt de marcar quan Hermann Inheiden va fer una passada impressionant a Peter Gentzko, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Henrik Thoms de Eleven va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.