Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835143

Amistoso (Int., RC) 730835143 Información oficial sobre el partido 730835143 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido 4 - 2 Nieuw Extasië Alineación oficial del equipo 'Nieuw Extasië' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido 1 - 0 Nieuw Extasië Alineación oficial del equipo 'Nieuw Extasië' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Oxigenada

Goles Goles

  • 114 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 83. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Anthony Plantard va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dani van der Horst va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Brayatan Feliú es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 39, però el porter va aturar el seu xut.
  • 240 Minuto 110 (Ocasión de contra de falta): El Oxigenada va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Anthony Plantard la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Oxigenada Xermán Matalobos va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Oxigenada, Eneko Urmeneta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Romuald Lendzioszek de Oxigenada va superar Olinto Cunha Marques, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sergio Martel Osborne va xutar fora per a Oxigenada, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Florent Lefebvre anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Oxigenada.

Nieuw Extasië

Goles Goles

  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, Extasië es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nadjim M'Changama es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Extasië van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Nadjim M'Changama no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Extasië sortien al contraatac. La falta llançada per Lars Pieters va sortir força alta sense massa perill.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Nadjim M'Changama va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roberto Costamagna no va ser aprofitada per en Rostislav Platov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rostislav Platov de Extasië, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eike Bohrmann en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lars Pieters de Extasië anava molt fort i col·locat però Eike Bohrmann no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Extasië Dani van der Horst va intentar enganyar Eike Bohrmann amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Extasië, Donnie Witjes, col·locà la pilota just a les mans d'en Eike Bohrmann. El marcador: 3 - 2.