Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834689

Amistoso (Int., RC) 730834689 Información oficial sobre el partido 730834689 en Hattrick

03.04.2024 09:45:00

Bruszt Alineación oficial del equipo 'Bruszt' en el partido 2 - 1 0-Málaga Alineación oficial del equipo '0-Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bruszt Alineación oficial del equipo 'Bruszt' en el partido 0 - 1 0-Málaga Alineación oficial del equipo '0-Málaga' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruszt

Goles Goles

  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Bruszt prenia la batuta de l'encontre al minut 76, quan en Andrea Canegallo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Áron Sinka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Bruszt per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Pál Tököli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

0-Málaga

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 27, en Owen MacMillan la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Franciscano Garrido que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Owen MacMillan va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Ramón Pando va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 20. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de 0-Málaga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Owen MacMillan va sortir per sobre el travesser.