Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834674

Amistoso (Int., RC) 730834674 Información oficial sobre el partido 730834674 en Hattrick

03.04.2024 09:45:00

Saarer Steelers Alineación oficial del equipo 'Saarer Steelers' en el partido 2 - 3 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Saarer Steelers Alineación oficial del equipo 'Saarer Steelers' en el partido 1 - 2 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saarer Steelers

Goles Goles

  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Attila Bancsó van servir per superar a l'últim defensor, en Pablo Gutiérrez Gasset. Tot va acabar amb el 1 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Steelers cantant "Attila Bancsó selecció!"
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Attila Bancsó va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a Steelers.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Boldizsár Szpisják després que el jugador de Steelers li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Fúboltotal

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tauro Salas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Seung-Kwan Gang va pentinar un córner cap al segon pal que Pau Ussía va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Fúboltotal augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Soriano Casla es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Pau Ussía va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Wilhelmus Maliepaard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tauro Salas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Òscar Borrull va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fúboltotal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Soriano Casla de Fúboltotal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Òscar Borrull, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Pablo Gutiérrez Gasset va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wilhelmus Maliepaard va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Òscar Borrull, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fúboltotal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Òscar Borrull es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.