Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834425

Amistoso (Int., RC) 730834425 Información oficial sobre el partido 730834425 en Hattrick

03.04.2024 20:15:00

Honeymoon in Killarney Alineación oficial del equipo 'Honeymoon in Killarney' en el partido 4 - 1 R. C. D. Esparta Alineación oficial del equipo 'R. C. D. Esparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Honeymoon in Killarney Alineación oficial del equipo 'Honeymoon in Killarney' en el partido 1 - 1 R. C. D. Esparta Alineación oficial del equipo 'R. C. D. Esparta' en el partido
Tiene bastante suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Honeymoon in Killarney

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Honeymoon va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rudy Völler va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Silvio Sokoli va pentinar un córner cap al segon pal que Siljan Gerchakovski va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Silvio Sokoli era molt més ràpid que el defensa Michael Kana. Al minut 52, el jugador de Honeymoon va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): El Honeymoon era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Silvis Silvanovich va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Janko Janko va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

R. C. D. Esparta

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Esparta van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 34 quan Michael Kana sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esparta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Llacer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Miloš Kočnar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en 吴 (Wu) 延江 (Yanjiang) per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonio Núñez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.