Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834322

Amistoso (Int., RC) 730834322 Información oficial sobre el partido 730834322 en Hattrick

03.04.2024 23:30:00

Caracas C.F. Alineación oficial del equipo 'Caracas C.F.' en el partido 4 - 3 Ribas Warriors Alineación oficial del equipo 'Ribas Warriors' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
53 % Posesión 90' 47 %
Presionar Nivel de táctica: 6 Táctica Presionar Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10
Caracas C.F. Alineación oficial del equipo 'Caracas C.F.' en el partido 4 - 3 Ribas Warriors Alineación oficial del equipo 'Ribas Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caracas C.F. Alineación oficial del equipo 'Caracas C.F.' en el partido 1 - 0 Ribas Warriors Alineación oficial del equipo 'Ribas Warriors' en el partido
Tiene bastante suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caracas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 47 en Marco Duisterwinkel ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Adriano Negrón el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Musa Salmen de Caracas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oscar Chaparro de Caracas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Musa Salmen va xutar fora per a Caracas, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Caracas Ruperto Cova, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Elmano Gandara. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Marco Duisterwinkel de Caracas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Elmano Gandara en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Cletus Haldon de Caracas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Caracas, Cristian Sánchez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Adriano Negrón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 057 Minuto 133 (Penalti marcado (nervioso)): Bruno Bustamante de Caracas va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Elmano Gandara s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 3.

Ribas Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Osvaldo Daio de Sousa de Warriors, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 106 (Ocasión de contra por el centro): En Isidro Costa Sequeira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adriano Castro Moreira de Warriors va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Osvaldo Daio de Sousa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 1 per a Warriors.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Warriors, Martins Ribeiro Borges, col·locà la pilota just a les mans d'en Adelino Carrasquel. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Warriors Afonso Faria Ribeiro va intentar enganyar Adelino Carrasquel amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Warriors Virgílio Alvarinho no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adelino Carrasquel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Justino Alves de Warriors va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cláudio de Oliveira xutant per a Warriors va fer anar la pilota just on la volia, però Adelino Carrasquel, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.