Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834288

Amistoso (Int.) 730834288 Información oficial sobre el partido 730834288 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido 6 - 2 Kickers Solothurn Alineación oficial del equipo 'Kickers Solothurn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido 9 - 1 Kickers Solothurn Alineación oficial del equipo 'Kickers Solothurn' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC TONIZAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jurrie van Grinsven, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TONIZAN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Elisey Chernenko va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Elisey Chernenko la va rematar Melvin Küther amb una magnífica volea que va fer pujar per a TONIZAN el 3 - 2.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): TONIZAN va augmentar la diferència quan Maxime Bardin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jurrie van Grinsven va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jurrie van Grinsven es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Elisey Chernenko gairebé va marcar per a TONIZAN des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Melvin Küther, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Al minut 58, Patrik Rosenbaum gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Kickers Solothurn

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 37 i semblava que KS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jiří Borák va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en Mathias Radtke va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Clemens Stall, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jiří Borák amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.