Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730833992

Amistoso (Int.) 730833992 Información oficial sobre el partido 730833992 en Hattrick

03.04.2024 10:45:00

FC Seetalstars Alineación oficial del equipo 'FC Seetalstars' en el partido 1 - 2 Internapoli A.C. Alineación oficial del equipo 'Internapoli A.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Seetalstars Alineación oficial del equipo 'FC Seetalstars' en el partido 1 - 1 Internapoli A.C. Alineación oficial del equipo 'Internapoli A.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Seetalstars

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Seetalstars contenien la respiració mentre en Cesarino Chinaglia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Internapoli A.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mario Lorito sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 29 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Erich Vierhouten que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Luigi Cuppari va estar a punt de posar per davant a Internapoli amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Noah Boudot va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Luigi Cuppari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Noah Boudot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Angelo Guzzetti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Noah Boudot, però la pilota va topar amb el travesser.