Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730833900

Amistoso (Int., RC) 730833900 Información oficial sobre el partido 730833900 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 1 Montgomery Musketers Alineación oficial del equipo 'Montgomery Musketers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 3 - 0 Montgomery Musketers Alineación oficial del equipo 'Montgomery Musketers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): fcmolins equilibrava la balança al minut 34. En Joan Busquets, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 111 (Gol por el centro): Al minut 111 els aficionats van embogir quan en Gabriël van der Burg va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de fcmolins.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): fcmolins va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Ivan Martí va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 115 (Ocasión de falta): Al minut 115, Gabriël van der Burg gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Zeledon Etxanike de fcmolins va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 114 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 114 de partit, Zeledon Etxanike de fcmolins va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Montgomery Musketers

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Jokin Arantzaeta va posar els visitants Montgomery per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dexter Southall de Montgomery amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tecwyn Rowlands de Montgomery va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.