Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730831607

Amistoso (Int., RC) 730831607 Información oficial sobre el partido 730831607 en Hattrick

03.04.2024 06:30:00

Sweet Harmony Alineación oficial del equipo 'Sweet Harmony' en el partido 7 - 0 Volta Vandals FC Alineación oficial del equipo 'Volta Vandals FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sweet Harmony Alineación oficial del equipo 'Sweet Harmony' en el partido 6 - 0 Volta Vandals FC Alineación oficial del equipo 'Volta Vandals FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sweet Harmony

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Niklas Oppenweiler, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Harmony es posava per davant!
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Harmony va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rascislau Maiseeu des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Harmony va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Balduin Happel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hein Mg Swe va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Balduin Happel de Harmony va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Harmony va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pau Barón va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Niklas Oppenweiler va incrementar l'avantatge de Harmony amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Julio César Félix va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Carlos Turano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Volta Vandals FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joseph Addo de Vandals va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.