Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730830989

Amistoso (Int., RC) 730830989 Información oficial sobre el partido 730830989 en Hattrick

03.04.2024 22:00:00

C.D.Setúbal Alineación oficial del equipo 'C.D.Setúbal' en el partido 0 - 1 ShineBets ALH Alineación oficial del equipo 'ShineBets ALH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Setúbal Alineación oficial del equipo 'C.D.Setúbal' en el partido 1 - 1 ShineBets ALH Alineación oficial del equipo 'ShineBets ALH' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Setúbal

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rudy Nord va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mikael Åkesson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.S van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Mikael Åkesson des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Inácio Casanova de C.D.S la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ShineBets ALH

Goles Goles

  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Felipe Espinoza va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kyle Albritton després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Leandro Resende Silva va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fermín Pastor de ShineBets es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Justin Del Valle.