Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730829529

Amistoso 730829529 Información oficial sobre el partido 730829529 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido 3 - 2 Pajarillos FC Alineación oficial del equipo 'Pajarillos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido 3 - 0 Pajarillos FC Alineación oficial del equipo 'Pajarillos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HERMES TRAINERS

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del TRAINERS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Maurice Parry que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): TRAINERS s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Maurice Parry per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Juan Güell va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Xurxo Pérez Garzón se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 3 - 2 al minut 79 per a TRAINERS.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): TRAINERS va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Hrvoje Vucić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): TRAINERS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Josi Würzer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): TRAINERS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josi Würzer en un 1 contra 1 amb el porter Godot Auberson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Artús Barceló de TRAINERS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raimon Martín va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): TRAINERS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patricio Melojo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Xurxo Pérez Garzón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Xurxo Pérez Garzón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TRAINERS.

Pajarillos FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Gonzalo Madruga Martín va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pajarillos, al minut 34. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pajarillos eren letals, i Léo-Paul Floury va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Pajarillos van sortir al contraatac al minut 69, però Ramón Peciña va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Güell de Pajarillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niklas Forsstål de Pajarillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.