Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730829462

Amistoso (Int.) 730829462 Información oficial sobre el partido 730829462 en Hattrick

03.04.2024 20:00:00

The Devils Angels Alineación oficial del equipo 'The Devils Angels' en el partido 3 - 3 Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
The Devils Angels Alineación oficial del equipo 'The Devils Angels' en el partido 4 - 5 Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,0 % 42,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Devils Angels

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Matthis Madec va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Devils.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passava el minut 69 del matx, quan l'atent Sven-Ingvar Matsson va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Devils va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Thure Yngvesson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a Devils per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ville Saar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ali Kurtović de Devils es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pinsa Attack

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Ordoño Sedofeito entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Attack, un peu providencial d'en Loïs Mulot va situar el 1-1 al panell digital.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Attack va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 35. Alejandro Macabeo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Nevniz Tolui des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Elmu Arrotza va intentar anar-se'n per velocitat al minut 7 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Macabeo va encarar al porter al 10, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Attack va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Björn Ovesson va desviar el xut final de Loïs Mulot després d'una sèrie de rebots i molta confusió.