Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730829408

Amistoso (Int.) 730829408 Información oficial sobre el partido 730829408 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 6 - 0 Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoom-boing Alineación oficial del equipo 'Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoom-boing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 3 - 0 Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoom-boing Alineación oficial del equipo 'Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoom-boing' en el partido
Tiene bastante suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Cordoba

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Cordoba va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mohammed Roshdy, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José Alberto Madroñero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Vardis Athanaselis va augmentar l'avantatge de Cordoba a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mohammed Roshdy va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Cordoba va aconseguir el 4 - 0 quan Lidan Shinkman va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Cordoba va augmentar la diferència quan Tomàs Saubi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lidan Shinkman la va rematar Mohammed Roshdy amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cordoba el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Cordoba ho intentava per la dreta per mitjà de Kiril Ayvazov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Alberto Madroñero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ecky-ecky-ecky-ecky-pikang-zoom-boing

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ferdinand Treuberg de NI! es va guanyar la targeta groga merescudament.