Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730829387

Amistoso (Int.) 730829387 Información oficial sobre el partido 730829387 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 0 - 4 Zlatans sons Alineación oficial del equipo 'Zlatans sons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 0 - 1 Zlatans sons Alineación oficial del equipo 'Zlatans sons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herzios

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Herzios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 俊雄 (Toshio) 佐藤 (Sato) va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Herzios, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Jorge Salinas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Herzios van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Ruggero Matticchio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Zlatans sons

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Afonso Rui Gabirro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zlatan.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Clemente José Sousa Henriques va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Clemente José Sousa Henriques de Zlatan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Zlatan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ricardo Faneca, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Faneca, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 9 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zlatan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prachya Yothee de Zlatan es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En António Bernardino Sousa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salim El Mir de Zlatan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leandro Lua.