Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730828765

Amistoso (Int.) 730828765 Información oficial sobre el partido 730828765 en Hattrick

03.04.2024 10:45:00

Lokomotive Roggeli Deluxe Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Roggeli Deluxe' en el partido 2 - 2 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lokomotive Roggeli Deluxe Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Roggeli Deluxe' en el partido 2 - 1 RESPETAS DE LUCRO SD Alineación oficial del equipo 'RESPETAS DE LUCRO SD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotive Roggeli Deluxe

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lokomotive s'esgargamellaven dempeus per esperonar Matías Jesús Huel que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Lokomotive s'avançava al marcador al minut 78, després d'un rebot que va caçar en Jakša Zenzerović per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nathanael Beutler va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Silvério Laranjeira rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

RESPETAS DE LUCRO SD

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RESPETAS va ser finalitzada des de l'esquerra per Alfonso De la Concha al minut 41. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Alfonso De la Concha va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juraj Kališík va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kenneth Milner va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Sadık Duhan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RESPETAS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Delecourt de RESPETAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.