Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730828538

Amistoso (Int.) 730828538 Información oficial sobre el partido 730828538 en Hattrick

03.04.2024 15:45:00

Classic Number 10 Alineación oficial del equipo 'Classic Number 10' en el partido 3 - 0 SS Pascucci Alineación oficial del equipo 'SS Pascucci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Classic Number 10 Alineación oficial del equipo 'Classic Number 10' en el partido 3 - 0 SS Pascucci Alineación oficial del equipo 'SS Pascucci' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Classic Number 10

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Classic va ser Farjad Ghafouri Rouzbahani.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Classic a 2 - 0. Manfred Nässén va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Manfred Nässén va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Classic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Georg Richard Zentgraf va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Farjad Ghafouri Rouzbahani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kazım Nazar al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manfred Nässén va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PSC. La jugada d'estratègia del Classic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manfred Nässén va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Kurt Corsten va entorpir al marcador d'en Manfred Nässén per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Sacarino Eiré gairebé va marcar per a Classic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Anton Bârzu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Kazım Nazar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Sacarino Eiré, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

SS Pascucci

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el PSC sortien al contraatac. La falta llançada per Hugo Feitosa va sortir força alta sense massa perill.