Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730828205

Amistoso (Int.) 730828205 Información oficial sobre el partido 730828205 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

AS Taarabt Alineación oficial del equipo 'AS Taarabt' en el partido 0 - 4 Team WIFYS Alineación oficial del equipo 'Team WIFYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AS Taarabt Alineación oficial del equipo 'AS Taarabt' en el partido 1 - 4 Team WIFYS Alineación oficial del equipo 'Team WIFYS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Taarabt

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cuono Baccini.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Henrique Giarrizzo de Taarabt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Team WIFYS

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de WIFYS va ser finalitzada des de l'esquerra per Allan Stallwood al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Irvin Moores va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a WIFYS.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Denis Spitsyn de WIFYS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 58 de partit.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, WIFYS va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luka Masters.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WIFYS, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Allan Stallwood va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Samuel Elsdon de WIFYS es va guanyar la targeta groga merescudament.