Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827638

Amistoso (Int., RC) 730827638 Información oficial sobre el partido 730827638 en Hattrick

04.04.2024 00:50:00

Stormblåst MMXIII Alineación oficial del equipo 'Stormblåst MMXIII' en el partido 4 - 3 ZaRaKi Alineación oficial del equipo 'ZaRaKi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Stormblåst MMXIII Alineación oficial del equipo 'Stormblåst MMXIII' en el partido 2 - 5 ZaRaKi Alineación oficial del equipo 'ZaRaKi' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormblåst MMXIII

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mariano Juan Szymula va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 24.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Camilo Moscoso va donar a Stormblåst un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Stormblåst contenien la respiració mentre en Carlos Alberto Peña s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Stormblåst va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Alberto Peña des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Pablo Javier Conte va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stormblåst va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Camilo Moscoso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Jairo Mestizo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Alberto Peña.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Orozco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ZaRaKi

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Leon Oetiker quedar desmarcat i marcar per a ZRK al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 65, quan Ionuţ-Cristian Mihaiu va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): ZRK va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Leon Oetiker va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Leon Oetiker va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Julian 'Simon' Promilus va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steinmar Hermóðsson de ZRK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.