Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827595

Amistoso (Int., RC) 730827595 Información oficial sobre el partido 730827595 en Hattrick

03.04.2024 06:30:00

Most Dirty Guy Alineación oficial del equipo 'Most Dirty Guy' en el partido 2 - 4 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Most Dirty Guy Alineación oficial del equipo 'Most Dirty Guy' en el partido 0 - 8 Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Most Dirty Guy

Goles Goles

  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els seguidors del Dirty van tornar a saltar d'alegria al minut 52. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Vikram Karanjit que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Teemu Suovanen trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Bogdan-Ionuţ Bertescu va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Athletic Club Saragossa

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Saragossa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Zenon Kudliński.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del Saragossa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Domenik Weenen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Phil Nieuwenhuize de Saragossa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Gassol entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Saragossa, un peu providencial d'en Zenon Kudliński va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Zenon Kudliński va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Siarhej Vanach va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Baruti Morapedi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Zenon Kudliński de Saragossa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.