Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827441

Amistoso (Int., RC) 730827441 Información oficial sobre el partido 730827441 en Hattrick

03.04.2024 09:15:00

VADZIM VVV-2 Alineación oficial del equipo 'VADZIM VVV-2' en el partido 5 - 0 Zotes del Páramo Alineación oficial del equipo 'Zotes del Páramo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VADZIM VVV-2 Alineación oficial del equipo 'VADZIM VVV-2' en el partido 4 - 0 Zotes del Páramo Alineación oficial del equipo 'Zotes del Páramo' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VADZIM VVV-2

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, el VADZIM va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Maksim Tranovich, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Ralph Hviid de VADZIM va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a VADZIM i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 41 minuts de joc. Mentre en Flip Bocklandt el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): VADZIM va aconseguir el 4 - 0 quan Aliaksandar Haikevich va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VADZIM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aliaksandar Haikevich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Maksim Tranovich va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Haryton Lameka gairebé va marcar per a VADZIM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raf Peterse de VADZIM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lolo Guitián no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Piatrok Harmanovich estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Piatrok Harmanovich de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Gustave Kenny de VADZIM gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Toño Taboada al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Piatrok Harmanovich va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piatrok Harmanovich de VADZIM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zotes del Páramo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernan Farao, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.