Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827392

Amistoso (Int.) 730827392 Información oficial sobre el partido 730827392 en Hattrick

03.04.2024 10:00:00

Ciu Me Cii Alineación oficial del equipo 'Ciu Me Cii' en el partido 3 - 2 Stretford Devils Alineación oficial del equipo 'Stretford Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciu Me Cii Alineación oficial del equipo 'Ciu Me Cii' en el partido 0 - 2 Stretford Devils Alineación oficial del equipo 'Stretford Devils' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciu Me Cii

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El contraatac de Ciu va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ignacio Echegoyen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Ciu, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Carlos Silvino Sapata va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Ciu van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Ignacio Echegoyen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 224 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 83, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Ignacio Echegoyen sempre els tira per la dreta i en Walter Coates-Smith, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Pirtea de Ciu es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Stretford Devils

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 20 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kristóf Mészáros marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Stretford va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Gard-Henning Fagerheim va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 125 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 2 el va marcar Kristóf Mészáros a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 109 Minuto 87 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Ivan Brych va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Augius Dzindzaletas va aprofitar el regal, anotant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivan Brych ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Francis Holvey al minut 87 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.