Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730827256

Amistoso (Int.) 730827256 Información oficial sobre el partido 730827256 en Hattrick

03.04.2024 18:50:00

Lions of the Okavango Alineación oficial del equipo 'Lions of the Okavango' en el partido 5 - 3 Irish Stout Society Alineación oficial del equipo 'Irish Stout Society' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lions of the Okavango Alineación oficial del equipo 'Lions of the Okavango' en el partido 1 - 4 Irish Stout Society Alineación oficial del equipo 'Irish Stout Society' en el partido
Tiene mucha potra 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lions of the Okavango

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Tshepo Moalosi és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Nnaemeka Mabaka perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Okavango va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 14, quan Letsego Moeti, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 51, Nnaemeka Mabaka de Okavango empatava el partit: 3 - 3.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Okavango van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 3 mitjançant en Letsego Moeti.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Letsego Moeti es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Robert Tumelo va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Okavango van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Letsego Moeti des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Tumelo de Okavango la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Irish Stout Society

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Society es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Dieter Schlauri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Emil Fiłonowicz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cameron Melckenbeeck quedar desmarcat i marcar per a Society al minut 16. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Albert Krasnoborodko va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Serge Gerber va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.