Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730826794

Amistoso 730826794 Información oficial sobre el partido 730826794 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido 4 - 3 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido 2 - 3 New Tortoise Team Alineación oficial del equipo 'New Tortoise Team' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,5 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rendu FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors del Rendu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 21, deixant Gonzalo Vergara en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 53 gràcies a la jugada de Josué Lescure, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rendu contenien la respiració mentre en Manuel Gorocín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Rendu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maciej Binek en un 1 contra 1 amb el porter Edorta Oiartzun, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Leo Chaiça va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rendu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

New Tortoise Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Tortoise va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Abel Atocha, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 73, quan Rafael López Barragán va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts Abdelwadoud Kabbaj va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 125 Minuto 87 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Abel Atocha va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 87. 4-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Alfonso Oliva va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Abdelwadoud Kabbaj per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 59, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Joaquín Uhagón Ceballos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Torsten Altmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Abel Atocha al minut 87 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.