Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730826198

Amistoso (RC) 730826198 Información oficial sobre el partido 730826198 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

carletes Alineación oficial del equipo 'carletes' en el partido 6 - 2 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
carletes Alineación oficial del equipo 'carletes' en el partido 9 - 0 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carletes

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del carletes s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pablo Osma que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 24 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): carletes prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en José Dolius va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del carletes contenien la respiració mentre en Eduardo Valverde s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo Osma, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a carletes.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de carletes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eudi Bidarregi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Sigismundo Almeyda de carletes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Sigismundo Almeyda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de carletes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del carletes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sigismundo Almeyda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jānis Civcis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Raga de carletes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Ruslan Apekov de Underground va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Igantzi Gaztañatzagoitia, que no va perdonar.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Tommi Kropman va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ruslan Apekov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Underground sortien al contraatac. La falta llançada per Carlos Sánchez González va sortir força alta sense massa perill.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Igantzi Gaztañatzagoitia va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Sánchez González va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.