Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730826042

Amistoso 730826042 Información oficial sobre el partido 730826042 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

krisis returns Alineación oficial del equipo 'krisis returns' en el partido 5 - 0 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
krisis returns Alineación oficial del equipo 'krisis returns' en el partido 10 - 0 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

krisis returns

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): returns prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Werner Pothuizen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Livio Scandiani va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 40 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de returns van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Livio Scandiani augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Damien Chamoulaud, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a returns.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sylvain van Halst es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a returns per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Werner Pothuizen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): returns va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Niclas Piotrowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Rosal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Rosal al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niclas Piotrowski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Stéphane Amiot gairebé va marcar per a returns des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Mis muelas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pau Babieca va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Ricardo de la Sierra va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horst-Anton Jachmann de muelas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Choukri Abakil de muelas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ermenegildo Mazzanti de muelas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.