Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730825647

Amistoso 730825647 Información oficial sobre el partido 730825647 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido 1 - 1 U.AT. Horta Alineación oficial del equipo 'U.AT. Horta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido 0 - 1 U.AT. Horta Alineación oficial del equipo 'U.AT. Horta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Gaditano

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): En Francesco Davide Buta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fritz Schlicht estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alejandro Estébanez, als 66 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fritz Schlicht va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Atlético van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 78 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ludger Vonach, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fritz Schlicht de Atlético va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José Luis Candas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

U.AT. Horta

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Najeeb Al-Naemi va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 22. 0 - 1 per a U.AT..

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Mosè Muscarello va estar a punt de posar per davant a U.AT. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Alberto Álvarez va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Najeeb Al-Naemi després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Alberto Álvarez va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Juan Alberto Álvarez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mosè Muscarello no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Mario Impemba quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Tony Ilse va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Alberto Álvarez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.