Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730825565

Amistoso 730825565 Información oficial sobre el partido 730825565 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 6 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 6 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
Tiene un resultado normal 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jean Jansson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Naranjitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Laércio Rodriguez va augmentar l'avantatge de Naranjitos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ignacio Prats va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Albino Elefante, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Naranjitos.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Naranjitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean Jansson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Naranjitos i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 85 minuts de joc. Mentre en Radu Filimon el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Al minut 10, Naranjitos va disposar d'un penal a favor, però el xut de Radu Filimon va ser aturat per Joaquim Ortiga.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Albino Elefante va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Radu Filimon de Naranjitos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Federico Notarnicola al minut 26 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Albino Elefante va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Naranjitos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Ignacio Prats de Naranjitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Prats es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Olimpic de Burdeos

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kaio Michellon va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.