Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730824594

Amistoso (RC) 730824594 Información oficial sobre el partido 730824594 en Hattrick

03.04.2024 09:30:00

Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 4 - 2 Vfl Spassvögel 03 Alineación oficial del equipo 'Vfl Spassvögel 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 6 - 1 Vfl Spassvögel 03 Alineación oficial del equipo 'Vfl Spassvögel 03' en el partido
Tiene mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Mitterdorf

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mark Hebenstreit de Mitterdorf aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Mitterdorf, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Ndioll Sao per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ndioll Sao es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mitterdorf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lourenço António Cardoso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Sebastian Spitzer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mitterdorf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Julian Maurer va sorprendre Sergio Diako amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Matthias Drnek hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manuel Braun havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sebastian Spitzer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lourenço António Cardoso.

Vfl Spassvögel 03

Goles Goles

  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Erich Held sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 42 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 58, el jugador visitant Thomas Brandl va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hubert Urban va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Thomas Brandl des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Dinçer Karlı va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Thomas Brandl quasi aconsegueix empatar per Spassvögel al minut 44, però Hubert Urban va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Reinhard Praxmarer al minut 53 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.