Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822749

Amistoso (Int.) 730822749 Información oficial sobre el partido 730822749 en Hattrick

03.04.2024 18:55:00

Étoile filante Alineación oficial del equipo 'Étoile filante' en el partido 2 - 4 El Huracán Azul Alineación oficial del equipo 'El Huracán Azul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Étoile filante Alineación oficial del equipo 'Étoile filante' en el partido 2 - 6 El Huracán Azul Alineación oficial del equipo 'El Huracán Azul' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Étoile filante

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sean Löwenhauser, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a filante.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Ignacio Gárate de filante va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Modou Kobéané no va ser aprofitada per en Eggerd Peer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eggerd Peer de filante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Huracán Azul

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Huracán va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 27. Samuel Torres va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Juan Córdova va augmentar l'avantatge de Huracán a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, Huracán va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Michel Dupuy.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Samuel Torres va augmentar l'avantatge de Huracán a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Gerald Rosa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Michel Dupuy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kalifa Gansonré, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Huracán quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan André Maldonado va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Héctor Rivera de Huracán va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.