Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822493

Amistoso (Int.) 730822493 Información oficial sobre el partido 730822493 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 5 - 1 yamato fc. Alineación oficial del equipo 'yamato fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 2 - 0 yamato fc. Alineación oficial del equipo 'yamato fc.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuntsaTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Vicente Osorio Castro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de MuntsaTeam.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del MuntsaTeam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Atxart Beheretxe, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Atxart Beheretxe es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de MuntsaTeam al minut 64, que va llançar ajustat al pal en Krasimir Rachin. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vicente Osorio Castro va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Joan Bennàsser una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Osvaldo Tornaghi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MuntsaTeam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Gallones, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

yamato fc.

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mathias Bracke sempre és una garantia. Al minut 80, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Samuele Aceti marcar el 5 - 1 per al yamato.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Constantijn Ghijselinck va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del yamato sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Constantijn Ghijselinck, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuele Aceti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.