Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730822019

Amistoso 730822019 Información oficial sobre el partido 730822019 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Eintrach Catalunya Alineación oficial del equipo 'Eintrach Catalunya' en el partido 5 - 2 Molmos Alineación oficial del equipo 'Molmos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Eintrach Catalunya Alineación oficial del equipo 'Eintrach Catalunya' en el partido 1 - 4 Molmos Alineación oficial del equipo 'Molmos' en el partido
Tiene mucha potra 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintrach Catalunya

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Juan Seco Serrano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Estanislau Ozores la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Catalunya eren letals, i Estanislau Ozores va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Catalunya va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Miguel Ángel Jiménez Bernabeu va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Catalunya a 4 - 1. Ionuţ Capdevila va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Catalunya eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 71, Juan Seco Serrano va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Garaitz Larrealarrakoetxea de Catalunya es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Molmos

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per Molmos va ser Ignacio Ballesteros, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pintilie Obadă sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ferdinand Plum que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Ignacio Ballesteros quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Édouard Lippert que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 250 Minuto 56 (Ocasión de falta): Pintilie Obadă va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 56.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Sigi Straum quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Fernando Carracedo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Fernando Carracedo va fer una estirada espectacular al minut 73, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ignacio Ballesteros.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chus Catón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Ferdinand Plum de Molmos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Fernán González de Molmos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.