Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730821202

Amistoso (Int., RC) 730821202 Información oficial sobre el partido 730821202 en Hattrick

02.04.2024 21:15:00

Bayern ELIT Alineación oficial del equipo 'Bayern ELIT' en el partido 2 - 3 Bandits FC Alineación oficial del equipo 'Bandits FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bayern ELIT Alineación oficial del equipo 'Bayern ELIT' en el partido 2 - 2 Bandits FC Alineación oficial del equipo 'Bandits FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern ELIT

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Bayern va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Georgi Mitov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Benjamín Vadillos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 104 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Krasimir Atanasov va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Bayern va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Luis Félix Evora Perdigón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Łukasz Wawrzyński.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Bayern va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Luis Félix Evora Perdigón no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Stefan Uzunov va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Bandits FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Generoso Gallitelli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Józef Halaburda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Bandits.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Przemysław Ławecki va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 3 per a Bandits.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Kazimierz Godos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bandits van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrzej Kucharczuk, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrzej Wojna després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Metodi Pavlov va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Józef Halaburda de Bandits es va guanyar la targeta groga merescudament.