Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730821195

Amistoso 730821195 Información oficial sobre el partido 730821195 en Hattrick

02.04.2024 18:15:00

FC Germania Köstritz Alineación oficial del equipo 'FC Germania Köstritz' en el partido 0 - 1 Hanseaten Alineación oficial del equipo 'Hanseaten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Germania Köstritz Alineación oficial del equipo 'FC Germania Köstritz' en el partido 2 - 0 Hanseaten Alineación oficial del equipo 'Hanseaten' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Germania Köstritz

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 76 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Axel Ehrenhardt va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): El Germania se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 84, en Eligio Scudellaro va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Hanseaten

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Hanseaten va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Karlo Aitto-oja aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 34 minuts, el Hanseaten va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hanseaten va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Immo Hirthammer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Lion Baath va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Desmond Adelman de Hanseaten amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.