Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730821115

Amistoso (Int.) 730821115 Información oficial sobre el partido 730821115 en Hattrick

02.04.2024 19:50:00

Bayer lever cul sec Alineación oficial del equipo 'Bayer lever cul sec' en el partido 1 - 1 RocoCharlies Alineación oficial del equipo 'RocoCharlies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayer lever cul sec Alineación oficial del equipo 'Bayer lever cul sec' en el partido 2 - 0 RocoCharlies Alineación oficial del equipo 'RocoCharlies' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer lever cul sec

Goles Goles

  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Ramon Ganahl va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kevin Mülhaupt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Bayer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gregor Heeb en un 1 contra 1 amb el porter Franck Lécuyer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Elija Hauser del Bayer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Heinrich Hallauer va estar a punt d'empatar per a Bayer quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Franck Lécuyer va desviar la pilota a l'últim instant.

RocoCharlies

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Jindřich Caska va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, RocoCharlies, al minut 37. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ramon Ganahl haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a RocoCharlies al minut 26.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): RocoCharlies van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Gianrico Mussoni va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RocoCharlies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jindřich Caska va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Jindřich Caska va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Dieter Kofler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Marcha no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): RocoCharlies van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Wilfried Beunis des de l'esquerra va sortir desviat.