Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730820590

Amistoso (Int.) 730820590 Información oficial sobre el partido 730820590 en Hattrick

02.04.2024 22:15:00

Tymore United F.C. Alineación oficial del equipo 'Tymore United F.C.' en el partido 1 - 2 Partizan Los Angeles Alineación oficial del equipo 'Partizan Los Angeles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tymore United F.C. Alineación oficial del equipo 'Tymore United F.C.' en el partido 2 - 2 Partizan Los Angeles Alineación oficial del equipo 'Partizan Los Angeles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,3 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tymore United F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Co Ritmeester s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Robbie Parsons del Tymore ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Tymore va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Co Ritmeester va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marino Merlo.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Tymore va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Harrison Lovell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Ned Clarkin quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Tymore enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 83 minuts, en Ned Clarkin no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Karl Liszt de Tymore va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ned Clarkin de Tymore es va guanyar la targeta groga merescudament.

Partizan Los Angeles

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Brooks Barlow quedar desmarcat i marcar per a Partizan al minut 35. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador de Partizan Gabriel Juárez va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 74 amb un gran xut des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jermaine Wetzel de Partizan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.