Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730819708

Amistoso 730819708 Información oficial sobre el partido 730819708 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

foc 13 Alineación oficial del equipo 'foc 13' en el partido 1 - 5 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
foc 13 Alineación oficial del equipo 'foc 13' en el partido 0 - 7 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

foc 13

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): En Francis Sergeant va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Anton Todorov va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Salim Hamdan Al-Akhzamy, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Anton Todorov de foc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Julio Sánchez de foc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MAC Undercity

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 22 minuts Kenneth Frahm va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Undercity va ser finalitzada des de l'esquerra per Fernando Egozcue al minut 42. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Trueba va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Enrique Reinares.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Klaas Harrecker va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Undercity.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Jasper Howson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 5 per a Undercity.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Undercity va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Manuel Manríquez va desviar el xut final de Renato Leitao després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Trueba va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Undercity la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.