Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730818997

Amistoso (RC) 730818997 Información oficial sobre el partido 730818997 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

FC Tonilcomeporcel Alineación oficial del equipo 'FC Tonilcomeporcel' en el partido 4 - 3 Masacradores Alineación oficial del equipo 'Masacradores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Tonilcomeporcel Alineación oficial del equipo 'FC Tonilcomeporcel' en el partido 6 - 1 Masacradores Alineación oficial del equipo 'Masacradores' en el partido
Tiene mala suerte 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tonilcomeporcel

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ervin Csende no va poder aturar José Guitarra de Tonilcomeporcel, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 9 el 1 - 0.
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Tonilcomeporcel equilibrava els comptes al minut 44 quan en César Santalla va transformar una falta en el 2 a 2.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del Tonilcomeporcel amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Roger Cardona en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Tonilcomeporcel, atacant per l'esquerra al minut 89, va aprofitar el magnífic llançament de Miquel Vallverdú per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en César Santalla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tonilcomeporcel.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carmelo Torneiro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Tonilcomeporcel per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Teodoro Zárraga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, César Santalla de Tonilcomeporcel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Masacradores

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Benito Ordóñez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Masacradores prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Facundo Murro.
  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): Masacradores va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Abain Gainaga va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abain Gainaga estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Kim O'Neill, als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Abain Gainaga de Masacradores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Vafoungbe Gbanza va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudy Ricart de Masacradores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Vafoungbe Gbanza de Masacradores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.