Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730818429

Amistoso 730818429 Información oficial sobre el partido 730818429 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Golfos United F.C Alineación oficial del equipo 'Golfos United F.C' en el partido 3 - 4 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Golfos United F.C Alineación oficial del equipo 'Golfos United F.C' en el partido 4 - 2 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golfos United F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 18 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jorge Robles llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 54 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jorge Robles. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Robles va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rubén Lacoste Vignalet, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Angel 'Will' Garrido gairebé va marcar per a Golfos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Břetislav Vojtěch va enviar un xut des de 40 metres al minut 84, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Sáez Marzo de Golfos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nozink FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gaizka Arieta de Nozink marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Pedro Sosa va significar el 3 - 2 al minut 81.
  • 139 Minuto 82 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Osertz Zuhume! Un inimaginable dribbling sobre Adrián Reyes va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 3 per a Nozink.
  • 171 Minuto 91 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 91, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ramón Pouso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Silvio Domene sol davant la porteria al minut 65, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Epifanio Pouso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ziyad Mondir.