Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730818375

Amistoso 730818375 Información oficial sobre el partido 730818375 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Alembao Alineación oficial del equipo 'Alembao' en el partido 0 - 4 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alembao Alineación oficial del equipo 'Alembao' en el partido 0 - 2 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alembao

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dario Pegacho no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Miguel Núñez del Prado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Villasinda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Villasinda de Alembao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Javier Villasinda de Alembao va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

AD.AQUALATA

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): AD.AQUALATA va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Elishay Zoref.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jaak Ploom va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Elishay Zoref va augmentar l'avantatge de AD.AQUALATA a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, AD.AQUALATA va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Noah Ripple, amb un xut sec des de la dreta.