Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730817757

Amistoso 730817757 Información oficial sobre el partido 730817757 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Caldeirada Sideral Alineación oficial del equipo 'Caldeirada Sideral' en el partido 6 - 1 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Caldeirada Sideral Alineación oficial del equipo 'Caldeirada Sideral' en el partido 10 - 1 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
Es un cenizo 10.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caldeirada Sideral

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Caldeirada aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Gorosti Arrokalde va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 34 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Nicolae Nicolau llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caldeirada va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Radosław Kajewski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Radosław Kajewski va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Caldeirada va augmentar la diferència quan Nicolae Nicolau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Caldeirada va obtenir un penal al minut 87, que va llançar a la perfecció Nicolae Nicolau. 6 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Nicolae Nicolau, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavel Nikonovich de Caldeirada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Radosław Kajewski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Benissoda cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Benissoda va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Vladimir Pavlov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Mihail Vlase de Benissoda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.