Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730817636

Copa 730817636 Información oficial sobre el partido 730817636 en Hattrick

03.04.2024 18:45:00

Fc wicher mielec Alineación oficial del equipo 'Fc wicher mielec' en el partido 2 - 3 FC Leśne Ludki Alineación oficial del equipo 'FC Leśne Ludki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Fc wicher mielec Alineación oficial del equipo 'Fc wicher mielec' en el partido 1 - 7 FC Leśne Ludki Alineación oficial del equipo 'FC Leśne Ludki' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc wicher mielec

Goles Goles

  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mirosław Sobieszczyk arribés a peus de József Alföldi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a wicher el 1 - 1.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del wicher s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jānis Raimonds Balodis que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 71 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): wicher va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan József Alföldi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Reinhold Bargteheide.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Lyuben Angelov va estar a punt d'empatar per a wicher quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Reinhold Bargteheide va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lyuben Angelov de wicher la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luka Juvanc de wicher amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Leśne Ludki

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FCL prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramazan Karasu.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): FCL va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 69. Isidro Mur va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de FCL. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Isidro Mur xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Simon-Pierre Naude quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Al minut 28 de partit, Thomas Puleo de FCL va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Thomas Puleo al minut 59.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Simon-Pierre Naude va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Álmos Kanyári va aconseguir desviar el seu xut a córner.