Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730816895

Copa 730816895 Información oficial sobre el partido 730816895 en Hattrick

03.04.2024 17:45:00

SV Christian Alineación oficial del equipo 'SV Christian' en el partido 4 - 3 FC DUNITED Alineación oficial del equipo 'FC DUNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
SV Christian Alineación oficial del equipo 'SV Christian' en el partido 6 - 1 FC DUNITED Alineación oficial del equipo 'FC DUNITED' en el partido
Tiene mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Christian

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, Dávid Fabinyi facilitava les coses al Christian amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 38, indicava inequívocament que en Domenik Krell va saber trobar la xarxa rival. Christian desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Christian va augmentar la diferència quan Rolf Moderow-Ardalani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Christian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rolf Moderow-Ardalani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Dennis Demon va estar a punt d'empatar per a Christian quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Iulian Hongu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dávid Fabinyi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Albert Rothing es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC DUNITED

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): DUNITED va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Serhii Pukanych, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Torkil á Svínafløtti que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 71, Damiano Antolli va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Caspar Risch que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Wouter Doevendans va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el DUNITED va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Torkil á Svínafløtti va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vito Meazza va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Torkil á Svínafløtti, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del DUNITED va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Wouter Doevendans no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Torkil á Svínafløtti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.