Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730816792

Copa 730816792 Información oficial sobre el partido 730816792 en Hattrick

03.04.2024 17:30:00

Designerds fc Alineación oficial del equipo 'Designerds fc' en el partido 1 - 3 Damman's Eleven Alineación oficial del equipo 'Damman's Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Designerds fc Alineación oficial del equipo 'Designerds fc' en el partido 1 - 3 Damman's Eleven Alineación oficial del equipo 'Damman's Eleven' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,4 % 72,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Designerds fc

Goles Goles

  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): El Marcio Villagomez va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Designerds. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, Hieronim Bugajczyk gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcio Villagomez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Samuel Dias va estar a punt d'avançar els locals al minut 100 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 290 Minuto 105 (Ocasión de falta): En Marcio Villagomez va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Lyakishev de Designerds va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Designerds Vladimir Lyakishev, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Yoon Balk. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Samuel Dias xutant per a Designerds va fer anar la pilota just on la volia, però Yoon Balk, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ádám Kele, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Yoon Balk va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Designerds i 1 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marcio Villagomez de Designerds anava molt fort i col·locat però Yoon Balk no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.

Damman's Eleven

Goles Goles

  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dik Classens va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 71 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ilgizar Nurmukhamedov de Dammans, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Enrique Willemse per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 47, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 101 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dammans sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ayoze Calatañazor, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 101 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Es duien 104 minuts de partit jugats quan Fred van Dort va estar a punt de posar per davant a Dammans amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de József Máté va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jakub Ciepielewski de Dammans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Dik Classens de Dammans, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival József Máté en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dammans Denis Elma no va cometre cap error en el seu llançament de penal. József Máté es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dammans Yoon Balk va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.