Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730816403

Amistoso 730816403 Información oficial sobre el partido 730816403 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 0 - 7 Fortarrons SF Alineación oficial del equipo 'Fortarrons SF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 0 - 9 Fortarrons SF Alineación oficial del equipo 'Fortarrons SF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Com jugam!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Buiza va estar a punt d'empatar per a jugam!!! quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mike Wild va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Gándara es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fortarrons SF

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alkan Atlan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Fortarrons.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En Phạm Phước Nguyên va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jakub Kos la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): David Arnáez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 3 per a Fortarrons.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 42 pels visitants. En Phạm Phước Nguyên va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Phạm Phước Nguyên va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Alkan Atlan va augmentar l'avantatge de Fortarrons a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Phạm Phước Nguyên va incrementar l'avantatge a 0 - 7 per a Fortarrons gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Fortarrons va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Phạm Phước Nguyên s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Séraphin Hochart de Fortarrons va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Phạm Phước Nguyên de Fortarrons va fallar un penal al minut 65, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.