Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730816377

Amistoso 730816377 Información oficial sobre el partido 730816377 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Lorcheiros FC Alineación oficial del equipo 'Lorcheiros FC' en el partido 2 - 0 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lorcheiros FC Alineación oficial del equipo 'Lorcheiros FC' en el partido 0 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lorcheiros FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lorcheiros contenien la respiració mentre en Jesús Rico Garrido s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Rico Garrido estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Enrique Esquerdo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Manuel Gallifa va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lorcheiros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Real de Asua, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

UE Makabi Dakostar

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Benedikt Hohenahr, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Kveldulv Sjøli quasi aconsegueix empatar per Uemdlemos al minut 71, però Ambrosio Carlán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Ulises Amarilla de Uemdlemos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.