Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730815644

Amistoso 730815644 Información oficial sobre el partido 730815644 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido 1 - 3 Kansas CF Alineación oficial del equipo 'Kansas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido 1 - 1 Kansas CF Alineación oficial del equipo 'Kansas CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,0 % 16,6 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Nano CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Radu-Mihai Raţ va pentinar un córner cap al segon pal que Paco San Miguel Blanco va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Erdain Azkain va marxar per velocitat al minut 11 i va fer una passada de la mort a Chihabeddine El-Mazouzi, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nano va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco San Miguel Blanco va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepe Gómez Martelo de Nano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 15 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Pepe Gómez Martelo, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.

Kansas CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Iván Ventosa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kansas.
  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Iván Ventosa posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nano. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Carlos Castroverde la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kansas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Kansas van sortir al contraatac al minut 3, però Jaime Maroto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Xavier Bou de Kansas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kleber Corozo de Kansas es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.