Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730815292

Amistoso 730815292 Información oficial sobre el partido 730815292 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Masillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Masillas F.C.' en el partido 2 - 4 Real Chatarra Alineación oficial del equipo 'Real Chatarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Masillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Masillas F.C.' en el partido 2 - 2 Real Chatarra Alineación oficial del equipo 'Real Chatarra' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masillas F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Masillas. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ismâîl Achelhi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Gdalia Decaluwe va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Valentinas Klimukas, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Gdalia Decaluwe va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Real Chatarra

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Masillas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 李 (Li) 崇民 (Chongmin) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chatarra es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 4.
  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Matyáš Pantůček donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Matyáš Pantůček quedar desmarcat i marcar per a Chatarra al minut 33. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, una falta xutada per Etién Abande va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Chatarra. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Etién Abande al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Patricio Fernández va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Etién Abande, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Enrique Lalanda de Chatarra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Etién Abande.