Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814689

Amistoso (RC) 730814689 Información oficial sobre el partido 730814689 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Valencia C. de Futbol. Alineación oficial del equipo 'Valencia C. de Futbol.' en el partido 3 - 2 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia C. de Futbol. Alineación oficial del equipo 'Valencia C. de Futbol.' en el partido 2 - 2 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia C. de Futbol.

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eduardo Vizcaíno va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Jorge Luis Murube va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 118 Minuto 115 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 115, el Valencia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Rubio de Tejada, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Miguel Rivera va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Francisco Casadevante va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Francisco Casadevante de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Rivera de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Antonio Ilarraza de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 118, Jorge Luis Murube de Valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Gim Tarraco

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Tarraco va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Josep Bellmunt va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tarraco prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Pepe Ribadeneyra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Lucas Quintero va estar a punt de posar per davant a Tarraco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Rivas Rocafull va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tarraco que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Klaus Maerkl, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 116 (Ocasión por el centro): En Josep Bellmunt al minut 116 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.