Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legazpi (798078) - Folgers (1599221) » 730814582: T75/R9

Copa 730814582 Información oficial sobre el partido 730814582 en Hattrick

03.04.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 9

Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 3 - 1 Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 1 - 3 Folgers Alineación oficial del equipo 'Folgers' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legazpi

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Legazpi amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Antonio Laguda, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Albert Causadias de Legazpi, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 43 minuts, Zarpas Salas va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tor Hårstad no va ser aprofitada per en Antonio Laguda que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Nicolas Michelet va sorprendre Aung Myo Kyaw amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Folgers

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, 明 (Akira) 藤本 (Fujimoto) de Folgers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Àlex Vergonyós que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Robert Shaw, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Folgers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mich Fischer la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Folgers havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 62 en Augusto Padrão va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tato Picanço va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Folgers va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Augusto Padrão no va poder controlar.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Augusto Padrão amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Augusto Padrão quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Tato Picanço va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabrielzinho Gonzales de Folgers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.